Okulumuz Hakkında

Fevzipaşa İlkokulu
FEVZİ PAŞA MAH. GÜVENİŞ CAD. FEVZIPAŞA ILKOKULU BLOK NO: 41/1 ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ
0 282 726 10 55
yok
https://cerkezkoyfevzipasa.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Öğrenme , temel ihtiyaç olarak kabul edilir . Her veli öğrencisine öğrenmek için her türlü fırsatın sağlandığını bilir ve bunun için okulu destekler. Öğretmenler , öğrenciler ve veliler birbirlerinin öğrenmesine , birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanırlar . Sevgiyle bilginin kucaklaştığı okulumuzda , öğrenci , aile ve okul üçgeninde bütünlük oluşturarak ilerlemek , sevgiyle aşılamayacak bir engeli olmadığına inanarak veli memnuniyetini yükselten bir anlayışla , bilgi ve donanımı tam nesiller yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizi ; Atatürk İlke ve İnkılaplarında , anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyeçiliğine bağlı ; Türk milletinin milli , ahlaki , insani , manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren ; ailesini , vatanını , milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik , laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti ` ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş vatandaş olarak yetiştirmektir .

BAŞARILAR

2015-2016 İstiklal Marşı ilçe ve il Birinciliği,2015-2016 Bilim Kahramanları Derneğinin düzenlemiş olduğu turnuvada Yükselen Yıldız Derecesi,2014-2015 VE 2015-2016 YILLARINDA SCRABBLE turnuvasında ilçe 1.2.3 ve 4. lükleri.UNESCO-SEMEP Eetkinliklerinde EN İYİ MODEL TASARIM, EN İYİ AFİŞ ve SOSYAL MEDYA Ödülleri...2020-2021 ECOSCHOOL YEŞİL BAYRAK ÖDÜLÜ
Öğretmen :40
Öğrenci :900
Derslik :21
Atölye-İşlik :2
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3255
Öğretim Şekli :Okulumuzda ikili öğretim yapılmaktadır.

Öğretim Şekli

Okulumuzda ikili öğretim yapılmaktadır.

Ders Başlama ve Bitiş

Ders saatleri çizelgesi il milli eğitim müdürlüğü emirleri ile belirlenmekte olup, Dersler 09:00´-14.20 arasında yapılmaktadır.

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

A , B ve C BLOKLAR DOĞALGAZ İLE ISINMAKTADIR.

Servis Bilgisi

MEVCUT

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Çerkezköy İlçe merkezinde yer almakta olup Tekirdağ il merkezine 65 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

ZEKA OYUNLARI,SATRANÇ

Proje Çalışmaları

ROBOTİK,SEMEP.ETWİNNİNG,ECO SCHOOL,KAHVERENGİ BAYRAK,EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER,TEKİRAĞ,HER KİTAP BİR DÜNYA,DEĞERLER EĞİTİMİ..